UW ZORG IS ONZE ZORG

ZEELANDCARE = BRABANTCARE = HOLLANDCARE                                                                                                WIJ ZIJN - SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !                                                                                    

 
 

Woonaanbouw.


Alles van a tot z voor u geregeld door Zeelandcare


Een woonaanbouw is een volledig ingericht gebouw wat tijdelijk of permanent bij uw woning wordt geplaatst. Hij kan desgewenst tegen uw huis worden gezet met een deur zodat het één geheel is. De volgende varianten zijn beschikbaar:


-Enkel slaapkamer

-Slaapkamer met badkamer

-Slaapkamer met badkamer en woonkamer

-Slaapkamer met badkamer, woonkamer en keuken (complete woning)


Wanneer een woonaanbouw plaatsen?


-Als u zorgverleners of ouders bij u wilt laten wonen.

-Een woonaanbouw kan uitkomst bieden als u niet wilt verhuizen.  

-U uw huis niet wilt of kan verbouwen


Financieel onderzoek


U moet beseffen dat het plaatsen van de woonaanbouw voor naasten gevolgen kan hebben voor uw AOW, AWBZ of belastingdienst. Er komen immers meerdere mensen op uw adres te wonen. Plaatst u de woonaanbouw voor eigen gebruik dan hoeft u hier niet naar om te kijken. Onze adviseur kan voor u de gevolgen in kaart brengen.


Vergunning


Wij zullen uitzoeken of het mogelijk is om in uw woonplaats een woonaanbouw te plaatsen. In de meeste gemeentes mag de woonaanbouw zonder vergunning geplaatst worden. Wij verzorgen het papierwerk als dat bij de gemeente moet worden ingediend.
Ja ik wil meer informatie :