UW ZORG IS ONZE ZORG

ZEELANDCARE = BRABANTCARE = HOLLANDCARE                                                                                                WIJ ZIJN - SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !                                                                                    

 
 

Warme maaltijdservice


De maaltijdservice


De Zorgbalie en een  Belgische traiteur zijn een samenwerking  gestart, met als doel het leveren van Dagelijks Warme Hoogwaardige Betaalbare maaltijden. Ze leveren aan huis, aan instellingen, maar ook bijvoorbeeld aan de ouderensoos om de hoek. Ook klanten van ZeelandCare hebben nu de mogelijkheid om de maaltijden te bestellen. Bestellen kan via het bestelformulier onder aan de pagina.


Dagelijks warm en vers


Omdat het vlees uit de eigen beenhouwerij komt, en er uitsluitend met verse ingrediënten wordt gewerkt kunt u er op vertrouwen dat u of uw geliefde iedere dag toegang heeft tot een goede maaltijd. Wordt er niet opengedaan, of constateert de vaste bezorger dat de gezondheid opeens achteruit gaat, dan kan volgens afspraak de contactpersoon van de bewoner hierover op de hoogte worden gesteld.


Gastronomisch menu


Het drie gangen menu bestaat telkens uit soep, de hoofdmaaltijd en een te kiezen dessert. U kunt kiezen uit een toetje (Danoontje), of een stuk seizoensfruit. Ook heeft u de mogelijkheid om het gastronomische menu te bestellen. Dit menu is verfijnder en bestaat uit duurdere ingrediënten, voor de echt fijnproever..

 

Contactformulier