UW ZORG IS ONZE ZORG

ZEELANDCARE = BRABANTCARE = HOLLANDCARE                                                                                                WIJ ZIJN - SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !                                                                                    

 
 

Binnenhuisarchitect


Bredere deuren.


Het verbreden van de deuren zodat je er met een rolstoel door kan. De netto breedte moet dan ten minste 92cm zijn. Maar let op, het heeft geen zin om je deur te verbreden als de gang waar je eerst door moet al te smal is.

 

Bredere gang.


De regel die hierbij geldt is dat een gang of een ruimte tussen twee objecten 150 cm breed moet zijn, zodat je volledig kan draaien met de rolstoel.

 

Bad wordt inloopdouche?


Aanpassingen aan de badkamer komen ook steeds terug. Meestal wordt het bad, dat praktisch was met kleine kinderen, vervangen door een inloopdouche, al dan niet met zitbankje in en met een handvat om je te helpen rechtstaan.

 

De keuken op andere hoogte.


De ergonomie van het werken in de keuken wordt vaak gewijzigd. Het aanrecht wordt al eens wat verlaagd en/of aangepast zodat je vanuit zittende positie kan werken. Kasten in de hoogte worden vaak weggelaten.

 

Meer licht.


Schemerige hoekjes blijven wel gezellig, maar meer licht over heel de woning is dikwijls wenselijk om alle huishoudelijke taken of hobby's op een comfortabele manier te blijven doen

 

Vloeren met structuur.


Gladde vloeren zijn makkelijk te onderhouden, maar kunnen aanleiding geven tot uitglijden. Een vloer met structuur heeft dit minder.

 

Hogere stopcontacten.


Stopcontacten die je gebruikt om te stofzuigen zouden hoger geplaatst kunnen worden, zodat je niet meer steeds hoeft te bukken.

 

Ja ik wil meer informatie of een gesprek.