UW ZORG IS ONZE ZORG

ZEELANDCARE = BRABANTCARE = HOLLANDCARE                                                                                                WIJ ZIJN - SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !                                                                                    

 
 

Behanger


Aan welke eisen dient een behangsoort te voldoen? Hoe is het gesteld met de kwaliteit van de onderlaag en de wanden? Welke stijl past bij uw doelstelling of imago? Belangrijke vragen in de zoektocht naar het meest geschikte product. Laat onze behangspecialist u informeren. Wij tonen u hieronder een paar voorbeelden


Scanbehang


Scanbehang is een populaire naam voor glasweefselbehang. Dit nog jonge product ontketende een revolutie in de behangwereld. Het is ijzersterk en bijzonder duurzaam. Glasweefselbehang is fraai, kwalitatief hoogstaand, stoot- en schrobvast en geschikt voor alle wanden. De belangrijkste eigenschappen van scanbehang op een rijtje:

+bijzonder duurzaam

+stootvast; beschermt beschadiging van de onderwand

+eenvoudig schoon te houden; schrobvast

+overbrugt kleine scheurtjes in wanden

+verkrijgbaar in exclusieve designs

+af te sauzen in alle kleuren; ook na vele verflagen nog prima overschilderbaar

+het brandvertragende effect verhoogt de brandveiligheid


Glasvliesbehang


Glasvliesbehang behoort tot dezelfde familie als glasweefselbehang (scanbehang). Dit product is wat fijner van structuur, maar heeft dezelfde hoogwaardige eigenschappen. Het resultaat is verbluffend.


Fotobehang


De zee als rustgevend decor. Een panorama op een levensecht woestijnlandschap. Een bruisende stad of een reproductie van een schilderij. Met fotobehang creëert u uw eigen droomwereld. En het assortiment is oneindig. Bert van Aalst B.V. is gespecialiseerd in het aanbrengen van fotobehang. In alle soorten en in alle formaten.


Maak een afspraak met onze behangspecialist