UW ZORG IS ONZE ZORG

ZEELANDCARE = BRABANTCARE = HOLLANDCARE                                                                                                WIJ ZIJN - SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !                                                                                    

 
 

Anti-Inbraakspecialist


De anti-inbraakspecialist is onafhankelijk gecertificeerd en levert altijd prima vakwerk tegen een scherpe scherpe prijs. Hij is er niet alleen voor het aanbrengen van het preventiemiddel, maar ook maar ook voor advies, controle en preventietipsVeel voorkomende preventiemiddelen zijn


+Deurcamera zodat u kan zien wie er voor de deur staat

+Een kluis voor uw bezittingen

+Slot met pincode voor bijvoorbeeld zorgverleners

+compleet alarmsysteem aangesloten op de centrale van de politie


Een gecertificeerde anti-inbraakspecialist voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden aan de certificatieregeling van het PKVW, Met dit keurmerk weet u zeker dat u 95% minder kans hebt op inbraak. Door middel van het (laten) aanbrengen van goedgekeurd hang- en sluitwerk en een buitenlamp kunt u het risico van inbraak aanzienlijk verminderen. (bron: politiekeurmerkveiligwonen.nl). Onze Inbraakspecialist kan u helpen met het inbraak veilig maken van uw huis. Hij levert zowel advies als het benodigde materiaal.


ja ik wil een afspraak maken/meer informatie.