UW ZORG IS ONZE ZORG

ZEELANDCARE = BRABANTCARE = HOLLANDCARE                                                                                                WIJ ZIJN - SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !                                                                                    

 
 

Alarmering


Als gevolg van het vallen in huis komen jaarlijks veel mensen te overlijden. Dit kan voorkomen worden door alarmeringssystemen zorgvuldig aan te schaffen en te gebruiken.  Onze alarmeringsadviseur informeert u graag over de mogelijkheden die er zijn. Desgewenst komt hij langs voor een persoonlijk gesprek en een inventarisatie om te kijken welke alarmeringssystemen voor u het beste zijn. Uiteraard kan hij u ook wegwijs maken op aangeschafte apparatuur.






Telefoon met halszender

De telefoon bevat een alarmzender die een voorgeprogrammeerd alarmnummer kiest. Deze speelt een tekst af zodat de gebelde partij weet dat er een noodsituatie is. Het handenvrije gedeelte kan op afstand ingeschakeld worden. Men kan dan praten met de persoon die het alarm geactiveerd heeft. 








Dwaal detectie

Als de drager het huis uit gaat dan wordt een alarm signaal doorgegeven. De ontvanger  ontvangt dit alarm draadloos of draadgebonden. Tevens is de  drager van de Armband is ten alle tijden via GPS te traceren. 







Alarmering op op tablet of touchscreen pc 

Deze alarmering heeft een medicijnalarm en het is mogelijk via beeldcontact te communiceren. Ook handig als agenda functie te gebruiken. De gebruiker krijgt een melding als hij een afspraak heeft.








Beeldtelefoon

Via beeld wordt contact gemaakt met een andere beeldtelefoon, smartphone of tablet. Visueel contact kan in sommige situaties de uitkomst bieden. Zorgverleners hebben een duidelijk zicht op de situatie van de beller. 







                                    

Passieve alarmering in uw woning

Passieve alarmering wordt steeds vaker toegepast. Een computer doet metingen in uw woning. Komt u bijvoorbeeld niet uit bed dan zal  de computer dit opmerken. Vervolgens zal hij dit melden aan uw zorgverlener. 


Ik wil meer info/een gesprek aanvragen.