UW ZORG IS ONZE ZORG

ZEELANDCARE = BRABANTCARE = HOLLANDCARE                                                                                                WIJ ZIJN - SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !                                                                                    

 
 

Alarmering


Veel voorkomende producten


Gebruiksvriendelijke zorgtelefoon met alarmfunctieDoro Secure 350 is een gebruiksvriendelijke telefoon, ontworpen om u een eenvoudige en betrouwbare communicatie te bieden. De zender kiest een voorgeprogrammeerd alarmnummer en speelt een tekst af zodat de gebelde partij weet dat er een alarm is. Doro Secure 350 beschikt ook overeen visuele indicator om inkomende oproepen aan te geven door een knipperend lampje. U kunt het volume van zowel handset als luidspreker en beltoon instellen.


Secunox hals- polszenderAls de drager het huis uit gaat dan wordt een alarm signaal doorgegeven. De ontvanger ontvangt dit alarm draadloos of draadgebonden. Tevens is de  drager van de Armband is ten alle tijden via GPS te traceren. 


Senioren tabletEen tablet speciaal vormgegeven voor ouderen”. Zo omschrijven de makers van deze seniorentablet de Compaan. De Compaan stelt ouderen in staat om te communiceren met familieleden, vrienden en verzorgers. Compaan is een tablet, geplaatst in een elegante houten lijst, en een app. Verstand van computers is niet nodig, zeggen de Compaan-makers.

 

De stevige houder zorgt ervoor dat je de ouderentablet makkelijk vast kunt pakken. Grote overzichtelijke knoppen in de software maken het ook voor slechtzienden een interessant product. Alle functies zijn in te schakelen binnen twee stappen.

Volgens de makers van de tablet voor senioren is het systeem ook ideaal voor mantelzorgers. Zo zou het medicijngebruik via de tablet kunnen worden gevolgd en kunnen herinneringen aangemaakt worden op de tablet.

Dit zijn de handige functies van de Compaan tablet en bijbehorende software:

  • Beeldbellen
  • Foto’s delen
  • Agenda bijhouden
  • Spelletjes spelen
  • E-mailen
  • Lokaal weer en nieuws bekijken
  • Fotolijstje

Zodra je de Compaan niet gebruikt kan een fotolijst-functie worden ingeschakeld waarmee de tablet direct een lijst met foto’s laat zien.


Beeldtelefoon


Via beeld wordt contact gemaakt met een andere beeldtelefoon, smartphone of tablet. Visueel contact kan in sommige situaties de uitkomst bieden. Zorgverleners hebben een duidelijk zicht op de situatie van de beller. 


Passieve alarmering in uw woning


Passieve alarmering wordt steeds vaker toegepast. Een computer doet metingen in uw woning. Komt u bijvoorbeeld niet uit bed dan zal  de computer dit opmerken. Vervolgens zal hij dit melden aan uw zorgverlener.


Klik hier voor meer informatie over onze Alarmeringspecialist.


Gebruik dit formulier voor een offerte, meer informatie, of voor een afspraak met onze Alarmeringspecialist.