ZEELANDCARE = SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !

 
 

Woonaanbouw.


Alles van a tot z voor u geregeld door Zeelandcare


Een woonaanbouw is een volledig ingericht gebouw wat tijdelijk of permanent bij uw woning wordt geplaatst. Hij kan desgewenst tegen uw huis worden gezet met een deur zodat het één geheel is. De volgende varianten zijn beschikbaar:


-Enkel slaapkamer

-Slaapkamer met badkamer

-Slaapkamer met badkamer en woonkamer

-Slaapkamer met badkamer, woonkamer en keuken (complete woning)


Wanneer een woonaanbouw plaatsen?


-Als u zorgverleners of ouders bij u wilt laten wonen.

-Een woonaanbouw kan uitkomst bieden als u niet wilt verhuizen.   

-U uw huis niet wilt of kan verbouwen


Financieel onderzoek


U moet beseffen dat het plaatsen van de woonaanbouw voor naasten gevolgen kan hebben voor uw AOW, AWBZ of belastingdienst. Er komen immers meerdere mensen op uw adres te wonen. Plaatst u de woonaanbouw voor eigen gebruik dan hoeft u hier niet naar om te kijken. Onze adviseur kan voor u de gevolgen in kaart brengen.


Vergunning


Wij zullen uitzoeken of het mogelijk is om in uw woonplaats een woonaanbouw te plaatsen. In de meeste gemeentes mag de woonaanbouw zonder vergunning geplaatst worden. Wij verzorgen het papierwerk als dat bij de gemeente moet worden ingediend.


Financiering


U kunt in aanmerking komen voor vergoeding in het kader van de WMO. Is het noodzaak dat u de woonaanbouw plaatst. In dat geval komt onze Ergotherapeut bij u langs om een inventarisatie van uw situatie te maken. Als hij mogelijkheden ziet voor financiering dan zal hij een rapport opstellen voor de gemeente. De gemeente besluit uiteindelijk of u subsidie krijgt.  Een woonaanbouw plaatsen gaat snel en is soms goedkoper dan een verbouwing. (onderzoek ergotherapeut plus rapportage wordt in bijna alle gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar)


Ja ik wil meer informatie :


Beschikbaar in gemeentes (in overleg landelijk en in Belgie beschikbaar)

Sluis

  

Terneuzen

  

Hulst 


Borssele

Middelburg

  

Vlissingen

  

Veere 


Bergen op Zoom

Goes

  

Noord- Beveland

  

Reimerswaal 


Steenbergen

Kapelle


Tholen


S-Duiveland


Woensdrecht