ZEELANDCARE = SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !

 
 

Ergotherapie


Onze Ergotherapeut kan uw beperkingen vaststellen, u adviseert welke producten/diensten u het beste kunt aanschaffen, de aanvraag bij de gemeente of zorgverzekeraar indienen, en u leren hoe u met het aangeschafte product/de dienst om moet gaan. Uiteraard beslist u zelf waar u onze ergotherapeut voor wilt inschakelen.


Begeleiding na ziekenhuisopname


Mensen ondervinden vaak beperkingen na een ziekenhuisopname. U kunt er voor kiezen voor of na uw opname onze ergotherapeut in de arm te nemen. Zaken als thuiszorg en het vaststellen/aanschaffen van hulpmiddelen worden dan tijdig en deskundig voor u geregeld.


Advies hulpmiddelen


Voor de aanvraag van veelal eenvoudige hulpmiddelen zal onze hulpmiddelenspecialist u helpen.  U kunt ze hier bestellen.  Voor de meer complexere gevallen zoals de een scootmobiel of een verbouwing van uw woning kunt u een beroep doen op onze ergotherapeut (wel of niet in combinatie met onze medisch adviseur). Hij zal uw beperkingen vaststellen, en adviseren welke stappen u het best kunt ondernemen. Uiteindelijk kan hij de aanvraag opstellen, indienen bij de gemeente of zorgverzekeraar, en u begeleiden in het na-traject.


Ik wil graag meer informatie of een gesprek aanvragen


Beschikbaar in gemeentes

  

Sluis

  

Terneuzen

  

Hulst 


Borssele

 

Middelburg

  

Vlissingen

  

Veere 


Bergen op Zoom

 

Goes

  

Noord- Beveland

  

Reimerswaal 


Steenbergen


Kapelle


Tholen


S-Duiveland


Woensdrecht