ZEELANDCARE = SNEL - BETROUWBAAR - IN DE BUURT - EN OOK VOOR PARTICULIEREN BESCHIKBAAR !

 
 

Advocaat


Het kan voorkomen dat u tegen een probleem oploopt waar u deskundig juridisch advies voor nodig heeft. U bent het niet eens met een beslissing, of wilt een klacht indienen. Hieronder ziet u de meest voorkomende gevallen. Onze advocaten kunnen u op alle juridische vlakken bij staan. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op prijs en kunde.


Een klacht indienen

Als u niet verder komt na het indienen van een klacht bij bijvoorbeeld een instantie dan kunnen wij u van dienst zijn met advies. Komt u dan nog niet verder dan kan onze advocaat u bijstaan in de klachtenprocedure.


Bezwaar maken bij een beslissing

U kunt bezwaar maken tegen een beslissing van bijvoorbeeld een onderzoeksrapport. U dient dit bezwaar eerst in te dienen bij de instantie zelf. Komt u niet verder dan staan wij u graag deskundig bij.


Letselschade advocaat

Onze letseladvocaat houdt zich bezig met lichamelijke of geestelijke schade opgelopen door toedoen van een ander. Bijvoorbeeld lichamelijke schade opgelopen na een medische ingreep. Psychische schade ontstaat vaak pas later, maar kan u evengoed belemmeren in uw doen en laten.


Ja ik wil meer informatie/offerte opvragen

Beschikbaar in gemeentes

    

Sluis

  

Terneuzen

  

Hulst 


Borssele

 

Middelburg

  

Vlissingen

  

Veere 


Bergen op Zoom

 

Goes

  

Noord- Beveland

  

Reimerswaal 


Steenbergen


Kapelle


Tholen


S-Duiveland


Woensdrecht